MELAMINE SQUARE DESSERT PLATE NORTHWIND, 6 PC

53.99 

Description

15023

The square NORTHWIND dinner plate has a simple but elegant nautical style.
This collection has round and square dishes: choose your style! All the dishes in this unbreakable tableware are made from melamine and are decorated, like all the other accessories in the collection, in navy blue and white tones with the compass rose.

Northwind has been the favourite tableware collection for many years and is composed of a large selection of nautical items to make life on board easier and more attractive.

Perkthimi

Pjata katrore e NORTHWIND ka një stil detar të thjeshtë, por elegant.
Ky koleksion ka pjata të rrumbullakëta dhe katrore: zgjidhni stilin tuaj! Të gjitha pjatat jane të pathyeshme janë bërë nga melamina dhe janë zbukuruar, si të gjithë aksesorët e tjerë në koleksion, në tonet e kaltër dhe të bardhë me trëndafilin e busullës.

Northwind ka qenë koleksioni i preferuar i sendeve për shumë vite dhe është i përbërë nga një përzgjedhje e madhe e sendeve detare për ta bërë jetën në bord më të lehtë dhe më tërheqëse.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE SQUARE DESSERT PLATE NORTHWIND, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *