Sale!

K CHAMP REVERSIBLE JACKET

76.00 

Categories: ,

Description

K CHAMP REVERSIBLE JACKET

No.

40481
A reversible kids’ jacket with water-repellent fabric on one side and fleece on the other.
This fun, versatile and reversible jacket has a PFC-free, water-repellent fabric shell on one side and a cozy fleece pile on the other. A perfect midlayer for changeable fall weather and mild to medium winter. You choose which side to show the world.
Fiber ContentShell: 100% Polyester. Shell 2: 100% Polyester
Care InstructionsClose zippers before washing, Do not use fabric softener, Remove promptly from the washer, Wash with similar colours

Select size:

FEATURES
PFC Free DWR
Hand pockets both inside and outside
PERKTHIMI
K CHAMP REVERSIBLE JACKET
NO
40481
Një xhaketë e kthyeshme për fëmijë me pëlhurë kundër ujit në njërën anë dhe lesh nga ana tjetër.
Kjo xhaketë argëtuese, e gjithanshme dhe e kthyeshme ka një guaskë pëlhure pa PFC, të papërshkueshme nga uji në njërën anë dhe një grumbull komod leshi nga ana tjetër. Një shtresë e mesme e përsosur për mot të ndryshueshëm të vjeshtës dhe dimër të butë deri në mesatar. Ju zgjidhni cilën anë t’i tregoni botës.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër. Shell 2: 100% poliestër
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni zinxhirët përpara se të lani, Mos përdorni zbutës rrobash, Hiqeni menjëherë nga rondele, Lani me ngjyra të ngjashme
MASAT E DISPONUESHME

TIPARET
DWR pa PFC
Xhepa dore si brenda ashtu edhe jashtë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “K CHAMP REVERSIBLE JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *