Juniors’ No Limits 2.0 Ski Pants

150.00 

Categories: ,

Description

No.

41729
Waterproof and warm ski pants with all the features you need to enjoy the perfect powder day on the slopes.
These performance ski pants for juniors are stacked with all the features you need for the ultimate ski day. Built with our trusted HELLY TECH® Performance system, they’re waterproof, breathable and windproof. They feature light, warm and sustainable Primaloft® Black Eco 100g insulation. The pants have an articulated cut and a crotch gusset for the ultimate freedom of movement. We also made the leg length adjustable to ensure these ski pants fit growing youth for more than one season. Additional ski details include brushed tricot on the interior for comfort, reinforced hems and inner legs for durability, and boot gaiters with boot hooks.
Fiber ContentShell: 100% Polyester – Shell 2: 100% Polyamide – Lining: 100% Polyester – Insulation: 100% Polyester (Recycled)
Care InstructionsClose hook and loop before washing,Close zippers before washing,Use liquid detergent,Do not use fabric softener,Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment
Weight700g
Water column23000mm
nr 41729
Pantallona skijimi të papërshkueshëm nga uji dhe të ngrohta me të gjitha veçoritë që ju nevojiten për të shijuar ditën e përsosur pluhur në shpatet.
Këto pantallona të performancës për ski për të rinjtë janë të grumbulluara me të gjitha veçoritë që ju nevojiten për ditën më të mirë të skive. Të ndërtuara me sistemin tonë të besuar HELLY TECH® Performance, ato janë të papërshkueshme nga uji, që marrin frymë dhe rezistojnë ndaj erës. Ato kanë izolim të lehtë, të ngrohtë dhe të qëndrueshëm Primaloft® Black Eco 100g. Pantallonat kanë një prerje të artikuluar dhe një guaskë me bigëzim për lirinë përfundimtare të lëvizjes. Ne gjithashtu e rregulluam gjatësinë e këmbës për të siguruar që këto pantallona të skive të përshtaten me rininë në rritje për më shumë se një sezon. Detajet shtesë të skive përfshijnë triko të krehura në brendësi për rehati, buzë të përforcuara dhe këmbë të brendshme për qëndrueshmëri dhe gatera për çizme me grepa për çizmet.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër – Predha 2: 100% poliamide – Rreshtimi: 100% poliestër – izolimi: 100% poliestër (i ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni grepin dhe unazën përpara larjes, mbyllni zinxhirët para larjes, përdorni detergjent të lëngshëm, mos përdorni zbutës rrobash, rrobat e tharjes për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit
Pesha: 700g
Kolona uji: 23000mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Juniors’ No Limits 2.0 Ski Pants”

Your email address will not be published. Required fields are marked *