Juniors’ Adore Puffy Parka

173.00 

Available on backorder

Description

Juniors’ Adore Puffy Parka

No. 41798
Our best-selling Women’s Adore Puffy Parka is now available in a juniors’ version. With a longer length and warm, puffy, recycled insulation, this parka will keep your junior comfortable all winter long. Features include: reflective details for visibility, a zippered chest pocket, hand pockets with snap buttons and a high protective collar to block the wind, and ripstop fabric for durability. This parka is a certified bluesign® product. See composition for details on recycled content.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyamide – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Lining 2: 100% Polyester – Insulation: 100% Polyester (Recycled)

Care Instructions:

Close hook and loop before washing. Close zippers before washing. Do not use fabric softener. Dry inside out. Wash dark colours separately. Tumble dry until completely dry. Tumble dry with dryer balls. Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment.
Weight:1000g
Perkthim
Adhuroj Puffy Parka të Juniorëve
nr 41798
Parka jonë më e shitur e grave Puffy Parka tani është në dispozicion në një version të Juniors. Me një gjatësi më të gjatë dhe izolim të ngrohtë, të fryrë, të ricikluar, kjo parka do ta mbajë të riun tuaj të rehatshëm gjatë gjithë dimrit. Veçoritë përfshijnë: detaje reflektuese për dukshmëri, një xhep gjoksi me zinxhir, xhepa dore me butona të mbërthyeshëm dhe një jakë të lartë mbrojtëse për të bllokuar erën dhe pëlhurë ripstop për qëndrueshmëri. Ky park është një produkt i certifikuar bluesign®. Shikoni përbërjen për detaje mbi përmbajtjen e ricikluar.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 100% Polyamide – Rreshtimi: 100% Polester (Riciklohet) – Rreshtimi 2: 100% Polester – Izolimi: 100% Polester (Riciklohet)
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni grepin dhe lakin përpara se të lani. Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos përdorni zbutës të rrobave. Thajeni brenda jashtë. Lani veçmas ngjyrat e errëta. Thajeni me tharje derisa të thahet plotësisht. Thajeni me topa tharëse. Garmen e thatë për të riaktivizuar trajtimin e neveritshëm të ujit.
Pesha:
1000 gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Juniors’ Adore Puffy Parka”

Your email address will not be published. Required fields are marked *