Sale!

JR INFINITY INSULATOR JACKET

138.00 

Description

JR INFINITY INSULATOR JACKET

No.

41733
Great-looking, lightweight and reversible insulated kids’ jacket.
Our Junior Infinity kids’ jacket is super lightweight and fully reversible with a different color and look on each side. The down-feel insulation is snug and warm, the exterior is PFC-free DWR treated. It comes with a small bag for easy packability and storage.
Fiber ContentShell: 100% Polyester. Lining: 100% Polyester. Insulation: 100% Polyester
Care InstructionsClose zippers before washing, Do not use fabric softener, Tumble dry until completely dry, Tumble dry with dryer balls, Wash with similar colours.

Select size:

FEATURES
PFC Free DWR
Super lightweight polyester rip stop fabric
hem and cuffs
Separate small bag for packing included
Printed HH® logos
PERKTHIMI
JR INFINITY INSULATOR JACKET
NO
41733
Xhaketë për fëmijë me pamje të shkëlqyer, e lehtë dhe e kthyeshme e izoluar.
Xhaketa jonë për fëmijë Junior Infinity është super e lehtë dhe plotësisht e kthyeshme me një ngjyrë dhe pamje të ndryshme në secilën anë. Izolimi me ndjesi të ulët është i rehatshëm dhe i ngrohtë, pjesa e jashtme është e trajtuar me DWR pa PFC. Vjen me një çantë të vogël për paketim dhe ruajtje të lehtë.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër. Rreshtimi: 100% poliestër. Izolimi: 100% poliestër
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni zinxhirët përpara se të lani, Mos përdorni zbutës rrobash, Thajeni deri sa të thahet plotësisht, Thajeni me topa tharëse, Lajeni me ngjyra të ngjashme
MASAT E DISPONUESHME

TIPARET
DWR pa PFC
Pëlhurë super e lehtë për ndalimin e grisjes nga poliester
buzë dhe pranga
Përfshihet çanta e vogël e veçantë për paketim
Logo të printuara HH®

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JR INFINITY INSULATOR JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *