Jobe Watersports Bridle Without Pulley 8ft 2P

Description

210017031

Jobe Watersports Bridle Without Pulley 8ft 2P

Jobe bridles are designed to make water sports easier behind outboard motor boats and they float to keep the rope away from your propeller. The bridle is 8ft long,made with extremely durable rope and two strong stainless steel hooks to connect the rope with your boat. It can carry 2 persons and will make sure you can enjoy a careless day on the water.
  • 2 stainless steel carabiners to connect to your boat
  • Length 8ft | 2.43m
  • Max break strength: 2375 Ibs | 1077 kg
  • Maximum pull 2 persons

210017031

Freza Jobe për sportet ujore pa rrotull 8ft 2PFrilat Jobe janë krijuar për t’i bërë më të lehta sportet ujore pas varkave me motor jashtë dhe ato notojnë për ta mbajtur litarin larg nga helika juaj. Freza është 8 këmbë e gjatë, e bërë me litar jashtëzakonisht të qëndrueshëm dhe dy grepa të fortë çeliku inox për të lidhur litarin me varkën tuaj. Mund të transportojë 2 persona dhe do të sigurohet që të kaloni një ditë të pakujdesshme në ujë.
2 karabina inox për t’u lidhur me varkën tuaj
Gjatësia 8 këmbë | 2.43 m
Forca maksimale e thyerjes: 2375 Ibs | 1077 kg
Tërheqja maksimale 2 persona

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Watersports Bridle Without Pulley 8ft 2P”

Your email address will not be published. Required fields are marked *