Jobe Revolve Towable 1P

299.99 

Categories: ,

Description

230120001
This towable spins your head right round! The Revolve is our widest 1 person towable offering a lot of space for the rider. The quick connector allows effortless rope connection and disconnection, so you can get on the water in no time. The Revolve is equipped with with 2 luxurious neoprene knuckle-guard handles which offer grip and comfort. Its super strong double-stitched 420 denier nylon can resist some tornados. It’s time to… Revolve!
FEATURES
  • 2 handles with neoprene knuckle guards
  • Double stitched nylon
  • Max 1 person
  • One way Boston valve
  • Quick connector for easy towing
  • 420 Denier nylon Cover
  • 24 Gauge PVC
  • Dimensions when inflated: 55.9 x 68.9 x 20,5″ ,  142 x 175 x 52cm
  • Dimensions when deflated: 150 x 186cm | 59″ x 73″

PERKTHIMI

230120001
Kjo tërheqëse rrotullon kokën tuaj drejt e rrotull! Revolve është rimorkimi ynë më i gjerë për 1 person që ofron shumë hapësirë ​​për kalorësin. Lidhësi i shpejtë lejon lidhjen dhe shkëputjen e lehtë me litar, kështu që ju mund të hipni në ujë në asnjë kohë. Revolve është i pajisur me 2 doreza luksoze neoprene-mbrojtës të kyçeve, të cilat ofrojnë kapje dhe rehati. Najloni i tij super i fortë me qepje të dyfishtë 420 denier mund t’i rezistojë disa tornadove. Është koha për të… Rrotulloni!

TIPARET
2 doreza me mbrojtëse nyjesh neoprene
Najloni i qepur dyfish
Maksimumi 1 person
Valvula e Bostonit me një drejtim
Lidhës i shpejtë për tërheqje të lehtë
420 Mbulesë najloni Denier
24 matës PVC
Dimensionet kur fryhen: 55,9 x 68,9 x 20,5″ , 142 x 175 x 52 cm
Dimensionet kur shfryhen: 150 x 186cm | 59″ x 73″

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Revolve Towable 1P”

Your email address will not be published. Required fields are marked *