Sale!

BRABUS x Jobe Shadow Swimshort Men

99.00 

Categories: ,

Description

BRABUS X JOBE SHADOW SWIMSHORT MEN

314021001

The Shadow swim shorts for men are made from lightweight fabrics and quick drying materials. We used a slightly shorter cut to offer greater mobility on the water. These shorts don’t just make a statement, they are custom color matched to the entire limited edition BRABUS x Jobe Shadow collection!
AVAILABLE SIZES
S      M        L        2XL
FEATURES
  • Back pocket with coated zipper closure
  • Comfortable stretch fabric
  • Light quick drying fabric
  • Printed inner short mesh fabric

PERKTHIMI

314021001

BRABUS X JOBE SHADOW TUTA
Pantallonat e shkurtra të notit Shadow për meshkuj janë bërë nga pëlhura të lehta dhe materiale që thahen shpejt. Ne përdorëm një prerje pak më të shkurtër për të ofruar lëvizshmëri më të madhe në ujë. Këto pantallona të shkurtra nuk japin vetëm një deklaratë, ato janë ngjyra të përshtatura me të gjithë koleksionin e kufizuar të BRABUS x Jobe Shadow!

PËRMASAT E DISPONUESHME
S      M        L        2XL
TIPARET

  • Xhep i pasmë me mbyllje të veshur me zinxhir
  • Pëlhurë e rehatshme e shtrirjes
  • Pëlhurë e lehtë me tharje të shpejtë
    Pëlhurë rrjetë e shkurtër e brendshme e printuar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BRABUS x Jobe Shadow Swimshort Men”

Your email address will not be published. Required fields are marked *