Jobe Rental Tribal Towable 2P

379.99 

Description

442321004
The Jobe Rental Tribal Towable 2P is the most durable Tribal we have ever built!! With extended durability features built in like 4 reinforced handles with neoprene knuckle guards, a 1680 denier nylon cover, and triple stitching throughout, the Rental Tribal Towable is built to last!
FEATURES
 • Tripple-stitched nylon
 • 0,75mm / 30 gauge PVC
 • 4 Handles with neoprene knuckle guards
 • Boston Valve
 • Easy entry air floor
 • Max 2 Persons
 • Quick connector for easy towing
 • 1680 denier nylon cover
 • Dimensions when deflated: 66″ x 55″, 168 x 140CM

PERKTHIMI

442321004
Jobe Rental Tribal Towable 2P është Tribal më i qëndrueshëm që kemi ndërtuar ndonjëherë!! Me veçori të zgjatura qëndrueshmërie të ndërtuara si 4 doreza të përforcuara me mbrojtëse nyjesh neoprene, një mbulesë najloni 1680 denier dhe qepje të trefishta në të gjithë, Rental Tribal Towable është ndërtuar që të zgjasë!

TIPARET

 • Najloni i qepur trefish
 • PVC 0,75 mm / 30 matës
 • 4 Doreza me mbrojtëse nyjesh neoprene
 • Valvula e Bostonit
 • Dyshemeja e ajrit me hyrje të lehtë
 • Maksimumi 2 persona
 • Lidhës i shpejtë për tërheqje të lehtë
 • Mbulesë najloni 1680 denier
 • Dimensionet kur janë shfryrë: 66″ x 55″, 168 x 140 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Rental Tribal Towable 2P”

Your email address will not be published. Required fields are marked *