Jobe Rental Softshell Helmet Orange

64.99 

Category:

Description

443721001
The Jobe Rental Softshell helmet is the perfect choice for those looking for a long lasting and dependable softshell helmet. An easy size indicator is great for grabbing on the go.
FEATURES
  • Not certified by CE as protective device
  • Clear size indication
  • EVA webbing reinforcements
  • Neoprene chin protector

PERKTHIMI

443721001
Helmeta Jobe Rental Softshell është zgjidhja perfekte për ata që kërkojnë një përkrenare softshell të qëndrueshme dhe të besueshme. Një tregues i lehtë i madhësisë është i shkëlqyeshëm për t’u kapur në lëvizje.

TIPARET

  • Nuk është i certifikuar nga CE si pajisje mbrojtëse
  • Tregim i qartë i madhësisë
  • Përforcime rrjetëzash EVA
  • Mbrojtës i mjekrës nga neopreni

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Rental Softshell Helmet Orange”

Your email address will not be published. Required fields are marked *