Jobe Vanity Wakeboard 141 & Unit Bindings Package

483.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

278822006
 • Jobe Vanity Wakeboard 141 & Unit Bindings Package

  You know Jobe so you already know the Jobe Vanity Wakeboard. This classic, tried and true model is truly one of the greats. Featuring a high-press core, molded in fiberglass fins and deep grooved channels, the Vanity keeps you in control with any trick you want to throw down. A continuous rocker gives you a relaxed feel and speed on the water.
  • Continuous rocker
  • 2 removable nylon fins
  • Deep grooved channels: giving you the most grip and control
  • High-press core
  • High-press fins
  • Made with 100% solar power
  • Non-obstacle board: not meant for riding kickers, sliders, or other obstacles
  • Package contains: Vanity Wakeboard, Unit Bindings, transparent Wakeboard Bag, Wake Combo Prime Blue

Perkthimi:

278822006

Jobe Vanity Wakeboard 141 & Unit Bindings

Ju e njihni Jobe kështu që tashmë e njihni Jobe Vanity Wakeboard. Ky model klasik, i provuar dhe i vërtetë është me të vërtetë një nga më të mirët. Me një shtrese qendrore te ngjeshur forte, të derdhur në fije tekstil me fije qelqi dhe kanale me brazda të thella, Vanity ju mban nën kontroll pavarësisht manovrave që ju perdorni. Një stabilizues i vazhdueshëm ju jep një ndjenjë të relaksuar dhe shpejtësi në ujë.

 • Stabilizues i vazhdueshëm
 • 2 pendë najloni të lëvizshme
 • Kanalet me brazda të thella: ju japin maksimumin dhe kontrollin
 • Bërthama me shtypje të lartë
 • Penda me shtypje të lartë
 • Prodhuar me 100% energji diellore
 • Tabela pa pengesa: nuk është e destinuar për të hipur në goditje, rrëshqitës ose pengesa të tjera
 • Paketa përmban: Vanity Wakeboard, Unit Bindings, Wakeboard Bag transparent, Wake Combo
 • Prime Blue

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Vanity Wakeboard 141 & Unit Bindings Package”

Your email address will not be published. Required fields are marked *