Jobe Rental Hardshell Helmet Orange

64.99 

Categories: ,

Description

443721002
The Jobe Rental Hardshell Helmet Orange is the go-to helmet ! With key features like adjustable chin straps, protective ear pads and a dual density ring liner, you can be sure your riders will enjoy a soft and comfortable fit every time.
FEATURES
  • Adjustable chin strap
  • Dual density ring liner
  • Lightweight helmet
  • Protective ear pads
  • Soft and comfortable fit

PERKTHIMI

443721002
Helmeta Jobe Rental Hardshell Orange është helmeta më e përshtatshme! Me veçoritë kryesore si rripat e rregullueshëm të mjekrës, jastëkët mbrojtës të veshit dhe një unazë me unazë me densitet të dyfishtë, mund të jeni të sigurt që kalorësit tuaj do të shijojnë një përshtatje të butë dhe të rehatshme çdo herë.

TIPARET

  • Rrip i rregullueshëm i mjekrës
  • Astar unaze me densitet të dyfishtë
  • Helmete e lehtë
  • Mbushëse mbrojtëse të veshit
  • Përshtatje e butë dhe e rehatshme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Rental Hardshell Helmet Orange”

Your email address will not be published. Required fields are marked *