Jobe Compressor Adaptor

9.99 

Categories: ,

Description

410200023

Even easier: inflate your towable at the gas station or with your own compressor. Connect this adapter to a compressor and to the boston valve of your towable and you are ready to go.
  • Car tyre valve to inflate with a compressor
  • Fits all Jobe Boston valves

PERKTHIMI

410200023

Edhe më e lehtë: fryni rimorkimin në pikën e karburantit ose me kompresorin tuaj. Lidheni këtë përshtatës me një kompresor dhe me valvulën e bostonit të rimorkimit tuaj dhe jeni gati për të shkuar.
Valvula e gomave të makinës për t’u fryrë me një kompresor
Përshtatet me të gjitha valvulat Jobe Boston

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Compressor Adaptor”

Your email address will not be published. Required fields are marked *