Jobe Triple Action SUP Pump

149.99 

Category:

Description

410019004
This Jobe triple-action SUP pump is designed to inflate SUPs to pressures up to 20 PSI fast and easy! It features two 3,5 liter double action cylinders, a pressure gauge to keep control and a Halkey Roberts nozzle to fit all Jobe Inflatable boards on the market. The Jobe triple-action SUP pump has three different operating modes to keep inflation easy at any stage: Double action on 2 cylinders quickly inflates your SUP up to 5 psi. Single action on 2 cylinders lets you inflate your SUP to 10 psi at moderate speed. Single action on 1 cylinder to inflate your sup to a maximum of 21 psi with minimal effort.
FEATURES
  • 2 cylinders with triple action for quick pumping
  • 3,5 + 3,5 liter capacity
  • Halkey roberts nozzle
  • Pressure gauge
  • Protected air inlet

PERKTHIMI

410019004
Kjo pompë SUP me veprim të trefishtë Jobe është projektuar për të fryrë SUP-et në presione deri në 20 PSI shpejt dhe lehtë! Ai përmban dy cilindra me veprim të dyfishtë 3,5 litra, një matës presioni për të mbajtur kontrollin dhe një hundë Halkey Roberts për të përshtatur të gjitha pllakat Jobe Inflatable në treg. Pompa SUP me veprim të trefishtë Jobe ka tre mënyra të ndryshme funksionimi për të mbajtur të lehtë fryrjen në çdo fazë: Veprimi i dyfishtë në 2 cilindra e fryn shpejt SUP-in tuaj deri në 5 psi. Veprimi i vetëm në 2 cilindra ju lejon të fryni SUP-in tuaj në 10 psi me shpejtësi të moderuar. Veprim i vetëm në 1 cilindër për të fryrë supë në një maksimum prej 21 psi me përpjekje minimale.

TIPARET

  • 2 cilindra me veprim të trefishtë për pompim të shpejtë
  • Kapaciteti 3,5 + 3,5 litra
  • Halkey roberts hundë
  • Manometër
  • Hyrja e mbrojtur e ajrit

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Triple Action SUP Pump”

Your email address will not be published. Required fields are marked *