Jobe Unify Life Vest Women Steel Blue

138.00 

Available on backorder

Description

244923005

Jobe Unify Life Vest Women Steel Blue

The Jobe Unify Life Vest offers the comfort and clean neoprene look of an impact vest, yet these vests are 50N ISO-certified for safety. In alignment with our philosophy of sports meet luxury, our Unify vests now come with a beautiful embossed fabric, a transparent badge and a new custom webbing entry. Equipped with a water drainage system and soft split foam panels for optimal comfort and an excellent fit, we made sure you’ll reach all your water sport goals in style. The Jobe Unify vest will surprise you time after time!
 • 50N ISO-certified (buoyancy aid)
 • Comfort of a non-certified vest
 • Always a perfect fit: more comfort and safety
 • Available in plus sizes
 • Adjustable webbing strap: 1,5″ | 3,8cm
 • D-ring
 • Embossed neoprene
 • Front zipper for fast entry
 • Inside pocket with waterproof bag connector cord
 • Safety D-ring attachment to attach an emergency cord
 • Soft & flexible neoprene fabric
 • Soft PVC foam
 • Split foam panels for maximum freedom of movement
 • Transparant PVC details for a technical look and feel
 • Water drainage system
 • Strong YKK buckle & YKK zipper

244923005

Jeleku Jeleku Jobe Unify Jeleku për Femra Blu çeliku Jobe Unify Life Jeleku ofron rehati dhe pamje të pastër neoprene të një jeleku me ndikim, megjithatë këta jelekë janë të certifikuar me ISO 50N për siguri. Në përputhje me filozofinë tonë të luksit sport me takim, jelekët tanë Unify tani vijnë me një pëlhurë të bukur të stampuar, një distinktiv transparent dhe një hyrje të re me rrip të personalizuar. Të pajisur me një sistem kullimi të ujit dhe panele të buta shkumë të ndarë për rehati optimale dhe një përshtatje të shkëlqyer, ne u siguruam që të arrini të gjitha qëllimet tuaja për sportet ujore me stil. Jeleku Jobe Unify do t’ju befasojë herë pas here!
50N ISO-certifikuar (ndihma për lëvizje)
Komoditeti i një jeleku jo të certifikuar
Gjithmonë një përshtatje e përsosur: më shumë rehati dhe siguri
E disponueshme në madhësi plus
Rrip rrip i rregullueshëm: 1,5″ | 3,8 cm
Unaza D
Neopren me reliev
Zinxhir përpara për hyrje të shpejtë
Xhep i brendshëm me kordon lidhës qese të papërshkueshëm nga uji
Shtojcë e unazës D të sigurisë për të lidhur një kordon urgjence
Pëlhurë neoprene e butë dhe fleksibël
Shkumë PVC e butë
Panele të ndara me shkumë për liri maksimale të lëvizjes
Detaje transparente PVC për një pamje dhe ndjesi teknike
Sistemi i kullimit të ujit
Kopë e fortë YKK & zinxhir YKK

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Unify Life Vest Women Steel Blue”

Your email address will not be published. Required fields are marked *