Jobe Chair Towel Midnight Blue

100.00 

Categories: ,

Description

JOBE CHAIR TOWEL MIDNIGHT BLUE

281021002

The Jobe Chair Towel Midnight Blue is a soft and quick drying towel designed for every day use. Made in Europe with organic cotton and featuring a built in pocket in the headrest.
FEATURES
  • 90% organic cotton, 10% polyester
  • Pocket in headrest with zipper
  • Soft & quick dry fabric

 

PERKTHIMI

281021002

KARRIGE JOBE 
Peshqiri i karriges Jobe Midnight Blue është një peshqir i butë dhe që thahet shpejt i krijuar për përdorim të përditshëm. Prodhuar në Evropë me pambuk organik dhe me një xhep të integruar në mbështetësen e kokës.

TIPARET
90% pambuk organik, 10% poliester
Xhep në mbështetësen e kokës me zinxhir
Pëlhurë e butë dhe e tharë shpejt

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Chair Towel Midnight Blue”

Your email address will not be published. Required fields are marked *