BRABUS x Jobe Shadow 50N Bodywarmer Women

141.99 

Description

BRABUS X JOBE SHADOW 50N BODYWARMER WOMEN

612420001

A unique new product which has been made for this exciting collaboration between BRABUS and Jobe, now available in limited quantities. The shadow bodywarmer combines the casual look of a bodywarmer with the safety of a 50N buoyancy aid. The use of strong lightweight nylon and a perfect fit makes this a very comfortable vest to wear. The water drainage system ensures no water remains in the pockets of the vest. 2 D-rings make the bodywarmer perfect to wear on a boat, but with these looks it’s also a great vest to keep you warm on a SUP and while you’re on land.
AVAILABLE SIZES
S       S+
FEATURES
 • 50N ISO-certified (buoyancy aid)
 • Always a perfect fit: more comfort and safety
 • Available in plus sizes
 • Comfort and fit of a casual bodywarmer
 • Front zipper for fast entry
 • Inside pocket with carbine hook (2x)
 • Safety D-ring attachment to attach an emergency cord
 • Strong and light weight nylon
 • Water drainage system
 • Strong YKK Zipper

PERKTHIMI

BRABUS X JOBE SHADOW 50N BODYWARMER PER  FEMRA

612420001

Një produkt i ri unik i krijuar për këtë bashkëpunim emocionues midis BRABUS dhe Jobe, tashmë i disponueshëm në sasi të kufizuar. Ngrohja e trupit me hije kombinon pamjen e rastësishme të një ngrohësi të trupit me sigurinë e një ndihmeje 50N për lëvizje. Përdorimi i najlonit të fortë të lehtë dhe një përshtatje perfekte e bën këtë jelek shumë të rehatshëm për t’u veshur. Sistemi i kullimit të ujit siguron që uji të mos mbetet në xhepat e jelekut. 2 unaza D e bëjnë ngrohësin e trupit të përsosur për t’u veshur në një varkë, por me këto pamje është gjithashtu një jelek i mrekullueshëm për t’ju mbajtur ngrohtë në një SUP dhe ndërsa jeni në tokë.

MASAT E DISPONUESHME

S         S+

TIPARET

 • 50N ISO-certifikuar (ndihmë për lëvizje)
 • Gjithmonë një përshtatje perfekte: më shumë rehati dhe siguri
 • E disponueshme në madhësi plus
 • Komoditeti dhe përshtatja e një ngrohësi të rastësishëm
 • Zinxhir përpara për hyrje të shpejtë
 • Xhep i brendshëm me grep karabinë (2x)
 • Shtojcë e unazës D të sigurisë për të lidhur një kordon urgjence
 • Najloni i fortë dhe i lehtë
 • Sistemi i kullimit të ujit
 • Zinxhirë i fortë YKK

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BRABUS x Jobe Shadow 50N Bodywarmer Women”

Your email address will not be published. Required fields are marked *