Jobe Unify Life Vest Men Steel Blue

138.00 

Available on backorder

Description

244923010

Jobe Unify Life Vest Men Steel Blue

The Jobe Unify Life Vest Men is a 50 newton ISO certified life vest with all the comfort and convenience of a pro-level competition vest. In alignment with our philosophy of sports meet luxury, our Unify vests now come with a beautiful embossed fabric, a transparent badge and a new custom webbing entry. It features super soft PVC foam, flexible panels for a great range of motion enhancing your ability to move freely. The Unify Vest comes in 4 great colors Steel Blue, Real Teal, Cobalt Blue and Black, because we all know looking good on the water is important and Jobe makes it easy! With sizes to fit everyone, including plus sizes, so you’ll have no trouble finding a perfect vest.
 • 50N ISO-certified (buoyancy aid)
 • Comfort of a non-certified vest
 • Always a perfect fit: more comfort and safety
 • Available in plus sizes
 • Adjustable webbing strap: 1,5″ | 3,8cm
 • D-ring
 • Embossed neoprene
 • Front zipper for fast entry
 • Inside pocket with waterproof bag connector cord
 • Safety D-ring attachment to attach an emergency cord
 • Soft & flexible neoprene fabric
 • Soft PVC foam
 • Split foam panels for maximum freedom of movement
 • Transparant PVC details for a technical look and feel
 • Water drainage system
 • Strong buckles & YKK zipper

244923010

Jobe Unify Life Vest Men Steel BlueThe Jobe Unify Life Vest Men është një jelek shpëtimi i certifikuar ISO 50 njuton me të gjithë komoditetin dhe komoditetin e një jeleku të konkurrencës së nivelit pro. Në përputhje me filozofinë tonë të luksit sport me takim, jelekët tanë Unify tani vijnë me një pëlhurë të bukur të stampuar, një distinktiv transparent dhe një hyrje të re me rrip të personalizuar. Ai përmban shkumë PVC super të butë, panele fleksibël për një gamë të madhe lëvizjesh duke rritur aftësinë tuaj për të lëvizur lirshëm. Unify Vest vjen në 4 ngjyra të shkëlqyera: Blu çeliku, e kaltër e vërtetë, blu kobalt dhe e zezë, sepse të gjithë e dimë që të dukesh bukur në ujë është e rëndësishme dhe Jobe e bën të lehtë! Me përmasa që i përshtaten të gjithëve, duke përfshirë madhësitë plus, kështu që nuk do të keni vështirësi të gjeni një jelek të përsosur.
50N ISO-certifikuar (ndihma për lëvizje)
Komoditeti i një jeleku jo të certifikuar
Gjithmonë një përshtatje e përsosur: më shumë rehati dhe siguri
E disponueshme në madhësi plus
Rrip rrip i rregullueshëm: 1,5″ | 3,8 cm
Unaza D
Neopren me reliev
Zinxhir përpara për hyrje të shpejtë
Xhep i brendshëm me kordon lidhës qese të papërshkueshëm nga uji
Shtojcë e unazës D të sigurisë për të lidhur një kordon urgjence
Pëlhurë neoprene e butë dhe fleksibël
Shkumë PVC e butë
Panele të ndara me shkumë për liri maksimale të lëvizjes
Detaje transparente PVC për një pamje dhe ndjesi teknike
Sistemi i kullimit të ujit
Kopsa të forta dhe zinxhir YKK

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Unify Life Vest Men Steel Blue”

Your email address will not be published. Required fields are marked *