JOBE NEOPRENE LIFE VEST MEN BURGUNDY RED

129.99 

Description

244922002
The Jobe Neoprene vest for men has been made from the softest, most comfortable neoprene around. This vest has been outfitted with a YKK front zipper, strong YKK buckles, and adjustable webbing straps. Soft PVC foam sets a new industry standard and makes this 50N ISO-certified vest super soft, flexible, and comfortable. An emergency cord can be attached to the D-ring on the front of the vest.
SPECIFICATION
 •  50N ISO-certified (buoyancy aid)
 • Always a perfect fit: more comfort and safety
 •  Made of 30% based limestone neoprene
 •  Available in plus sizes
 • Adjustable webbing strap: 1,5″ | 3,8cm (2x)
 •  Front zipper for fast entry
 •  Safety D-ring attachment to attach an emergency cord
 •  Soft & flexible neoprene fabric
 •  Soft PVC foam
 •  Split foam panels for maximum freedom of movement
 •  Water drainage system
 •  Whistle in case of emergency
 • Strong YKK buckle & YKK zipper

Perkthimi:

Jeleku Jobe Neoprene për meshkuj është bërë nga neopreni më i butë dhe më i rehatshëm përreth. Ky jelek është pajisur me një zinxhir YKK përpara, kopsa të forta YKK dhe rripa të rregullueshëm me rrip. Shkuma e butë PVC vendos një standard të ri të industrisë dhe e bën këtë jelek të certifikuar me ISO 50N super të butë, fleksibël dhe të rehatshëm. Një kordon urgjence mund të ngjitet në unazën D në pjesën e përparme të jelekut.

SPECIFIKIMET

 • 50N ISO-certifikuar (ndihmë për lëvizje)
 • Gjithmonë një përshtatje perfekte: më shumë rehati dhe siguri
 • Bërë nga neopren me bazë 30% gëlqeror
 • E disponueshme në madhësi plus
 • Rrip rrip i rregullueshëm: 1,5″ | 3,8 cm (2x)
 • Zinxhir përpara për hyrje të shpejtë
 • Shtojcë e unazës D të sigurisë për të lidhur një kordon urgjence
 • Pëlhurë e butë dhe fleksibël neoprene
 • Shkumë PVC e butë
 • Panele të ndara me shkumë për liri maksimale të lëvizjes
 • Sistemi i kullimit të ujit
 • Bilbili në rast urgjence
 • Kops i fortë YKK & zinxhir YKK

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JOBE NEOPRENE LIFE VEST MEN BURGUNDY RED”

Your email address will not be published. Required fields are marked *