Jobe Sofia 3/2mm Chestzip Wetsuit Women Vintage Teal

149.50 

Available on backorder

Categories: , Tags: ,

Description

303522007

Jobe Sofia 3/2mm Chestzip Wetsuit Women Vintage Teal

The Jobe Sofia is a hotseller in our 3/2 wetsuit range due to its great looks, comfortable fit and attractive price point. The Sofia has a feminine fit which is combined with our comfortable full stretch neoprene for freedom of movement. Our comfortable stitch construction is soft on the skin while the kneepads on the outside are made to endure. No wonder, the Sofia fullsuit is the proven peoples champ.
  • Made of 50% based limestone neoprene
  • Chest zipper for max flex & minimal water entry
  • 3 mm neoprene on chest & back, 2 mm on other panels
  • Durable flatlock seams
  • Feminine fit
  • Full stretch neoprene
  • Protective strong knee pads
  • Strengthening tape inside

303522007

Jobe Sofia 3/2mm Veshje me zinxhir për femra Vintage TealJobe Sofia është një shitës i nxehtë në gamën tonë të veshjeve të rrobave 3/2 për shkak të pamjes së saj të shkëlqyer, përshtatjes së rehatshme dhe çmimit tërheqës. Sofia ka një përshtatje femërore e cila kombinohet me neoprenin tonë të rehatshëm me shtrirje të plotë për lirinë e lëvizjes. Struktura jonë e rehatshme e qepjes është e butë në lëkurë, ndërsa gjunjët në pjesën e jashtme janë bërë të qëndrueshme. Nuk është çudi, kostumi i plotë Sofia është kampion i dëshmuar i popujve.
Bërë nga neoprene me bazë 50% gëlqeror
Zinxhir gjoksi për përkulje maksimale dhe hyrje minimale të ujit
Neopren 3 mm në gjoks dhe shpinë, 2 mm në panele të tjera
Qepje të qëndrueshme me bllokim të sheshtë
Përshtatje femërore
Neoprene me shtrirje të plotë
Mbrojtëse të forta të gjurit
Shirit forcues brenda

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Sofia 3/2mm Chestzip Wetsuit Women Vintage Teal”

Your email address will not be published. Required fields are marked *