Jobe Rental Multi Rider 10P

2,799.99 

Available on backorder

Categories: ,

Description

NR.443221003

Jobe Rental Multi Rider 10P

The Jobe Rental Multi Rider 10P is an incredible durable multi rider for even the most demanding of circumstances! Featuring a .9MM thick PVC liner and extra long nose and reinforced side floats, the Rental Multi Rider is designed for durability and stability in mind.
 • Extra long nose and reinforced side floats for more stability
 • Airtight and extra durable thermal bonded seams
 • Protecting rub strake under floats and main chamber
 • Halkey Roberts Valve
 • Double tow points for less stress on the towable
 • Max 10 persons
 • Repair kit and pump included
 • 0,9mm / 36 Gauge PVC – K80
 • Dimensions when deflated: 310″ x 51″, 788 x 130 CM

Jobe Rental Multi Rider 10P

Jobe Rental Multi Rider 10P është një kalorës me shumë qëndrueshmëri të jashtëzakonshme edhe për rrethanat më të vështira! Me një shtresë PVC të trashë 0,9 mm dhe hundë tepër të gjatë dhe notues anësor të përforcuar, Rental Multi Rider është projektuar për qëndrueshmëri dhe stabilitet në mendje.

 • Hundë tepër e gjatë dhe pluskuese anësore të përforcuara për më shumë stabilitet
 • Tegela të lidhura termike hermetike dhe tepër të qëndrueshme
 • Mbrojtja e rripit të fërkimit nën noton dhe dhomën kryesore
 • Halkey Roberts Valve
 • Pika të dyfishta të tërheqjes për më pak stres në tërheqës
 • Maksimumi 10 persona
 • Kompleti i riparimit dhe pompa përfshihen
 • 0,9mm / 36 matës PVC – K80
 • Dimensionet kur shpenzohen: 310″ x 51″, 788 x 130 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Rental Multi Rider 10P”

Your email address will not be published. Required fields are marked *