Jobe Inflatable Paddle Board Travel Bag

161.99 

Categories: , ,

Description

222020005

Take your inflatable paddle board with you on your travels with this special designed sup travel bag. We’ve added wheels for easy strolling, or choose to carry it as a backpack with the comfortable padded straps and padded hip belt. The choice is yours! On the inside of this bag a storage net and velcro are attached to store your paddle and pump neat and clean. Also 2 straps with buckles are added to secure your stand up paddle board. Discover new places with this travel bag.
FEATURES
 • 2 straps with buckles to secure your SUP
 • 6 carrying handles
 • Backpack with wheels for easy traveling
 • Big front pocket with zipper
 • Padded hip belt
 • Padded shoulder straps
 • Storage net and velcro inside for paddle and pump
 • Suitable for all Jobe inflatable paddle boards (except 15ft.)
 • Dimensions: 36,6″ x 17,7″ x 10″ | 93 x 45 x 25cm

PERKTHIMI

222020005

Merrni me vete dërrasën me vozitje të fryrë në udhëtimet tuaja me këtë çantë udhëtimi të dizajnuar special. Ne kemi shtuar rrota për shëtitje të lehtë, ose kemi zgjedhur ta mbajmë atë si një çantë shpine me rripat e mbushur të rehatshëm dhe rripin i mbushur me mbushje. Zgjedhja është e juaja! Në pjesën e brendshme të kësaj çantë janë ngjitur një rrjetë ruajtëse dhe velcro për të ruajtur vozitën dhe pompën tuaj të rregullt dhe të pastër. Gjithashtu janë shtuar 2 rripa me kopsa për të siguruar dërrasën tuaj të vozitjes në këmbë. Zbuloni vende të reja me këtë çantë udhëtimi.

KARAKTERISTIKAT

 • 2 rripa me kopsa për të siguruar SUP-in tuaj6 doreza mbajtëse
 • Çantë shpine me rrota për udhëtime të lehta
 • Xhep i madh përpara me zinxhir
 • Rrip i mbushur me ije
 • Rripa shpatullash të mbushura
 • Rrjetë ruajtëse dhe velcro brenda për vozis dhe pompë
 • I përshtatshëm për të gjitha dërrasat me vozitje me fryrje Jobe (përveç 15 ft.)
 • Përmasat: 36,6″ x 17,7″ x 10″ | 93 x 45 x 25 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Inflatable Paddle Board Travel Bag”

Your email address will not be published. Required fields are marked *