Jobe Rental Sonar Towable 6P

1,899.99 

Available on backorder

Categories: ,

Description

442321007
The Jobe Rental Sonar Towable 6P is the most durable Sonar we have ever built!! With extended durability features built in like an incredible 12 reinforced handles with neoprene knuckle guards, a 840 double denier nylon cover and triple stitching throughout, the Rental Sonar Towable is built to last!
FEATURES
 • Three-double-stitched
 • 12 reinforced handles with neoprene knuckle guards
 • 2 neoprene handles
 • 4 Webbing tow points
 • Boston Valve
 • Max 6 persons
 • Multi-position towable: switch positions
 • Neoprene seat pad
 • Strong and fast tarpaulin bottom
 • Double nylon cover 840 + 840 denier
 • Single 840 Denier nylon cover for backrest
 • 0,9mm / 36 Gauge PVC – K80
 • Dimensions when deflated: 155″x 96″ | 395x 244 CM

PERKTHIMI

442321007
Sonar Jobe Rental Towable 6P është Sonar më i qëndrueshëm që kemi ndërtuar ndonjëherë!! Me veçori të zgjatura qëndrueshmërie të ndërtuara si një 12 doreza të pabesueshme të përforcuara me mbrojtëse nyje neoprene, një mbulesë najloni dyfishtë 840 dhe qepje të trefishta në të gjithë, Rental Sonar Towable është ndërtuar për të qëndruar!

TIPARET

 • Të qepura me tre dyshe
 • 12 doreza të përforcuara me mbrojtëse nyjesh neoprene
 • 2 doreza neopreni
 • 4 pika tërheqëse me rrip pëlhure
 • Valvula e Bostonit
 • Maksimumi 6 persona
 • Tërheqshëm me shumë pozicione: ndërroni pozicionet
 • Mbështjellësi sediljeje prej neopreni
 • Fund pëlhure e fortë dhe e shpejtë
 • Mbulesa dopio najloni 840 + 840 denier
 • Mbulesa e vetme najloni 840 Denier për mbështetësen
 • 0,9mm / 36 matës PVC – K80
 • Dimensionet kur shfryhen: 155″x 96″ | 395×244 cm

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Rental Sonar Towable 6P”

Your email address will not be published. Required fields are marked *