Jobe Waterproof Gadget Bag

19.99 

Categories: ,

Description

420021002
Planning to bring along your beloved phone or gadgets to the water? No problem with this waterproof and floatable gadget case so you can use your phone and shoot some nice #jobe moments. A Waterproof Gadget bag comes with a neck leash and a extra hook so you can secure your valuables smart & safe. Our Unify vests even have a special inside pocket with hook to put your phone in.
FEATURES
 • Attachment hook
 • Floatable
 • Make calls, photos & videos
 • Neck leash
 • Touchscreen and face recognition possible
 • Waterproof
 • Dimensions: 7,1″ x 3,5″ x 0,4″ | 18 x 9 x 1 cm

PERKTHIMI

420021002
Po planifikoni të sillni në ujë telefonin ose pajisjet tuaja të dashura? Nuk ka problem me këtë këllëf pajisjesh të papërshkueshëm nga uji dhe të lundrueshëm, në mënyrë që të mund të përdorni telefonin tuaj dhe të xhironi disa momente të këndshme #jobe. Një çantë vegël e papërshkueshme nga uji vjen me një zinxhir në qafë dhe një grep shtesë, në mënyrë që të mund t’i siguroni gjërat tuaja me vlerë të zgjuar dhe të sigurt. Jelekët tanë Unify kanë madje një xhep të brendshëm të veçantë me grep për të vendosur telefonin tuaj.

TIPARET

 • Ganpa e bashkëngjitjes
 • E lundrueshme
 • Kryeni telefonata, foto dhe video
 • Rrip i qafës
 • Ekrani me prekje dhe njohja e fytyrës është e mundur
 • I papërshkueshëm nga uji
 • Përmasat: 7,1″ x 3,5″ x 0,4″ | 18 x 9 x 1 cm

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Waterproof Gadget Bag”

Your email address will not be published. Required fields are marked *