Jobe Maze Wakeboard Bindings

189.99 

Categories: ,

Description

393122001

Jobe’s Maze Wakeboard bindings have The System for beginner to intermediate wakeboarders because it locks in a wakeboarder its feet with deadly precision. The Maze Wakeboard Bindings feature stretchy flex panels to control your ride and custom Jobe lace locks to secure your feet. Cop a pair of Jobe’s bindings and get ready for the set of your life.
SPECIFICATION
  • Custom Jobe lace lock to secure your foot
  • Durable EVA liner
  • Easy slide lace loops
  • Single lace
  • Stretchy flex panels to control your ride

PERKTHIMI

393122001

Lidhjet e Jobe’s Maze Wakeboard kanë Sistemin për wakeboarders fillestarë dhe të ndërmjetëm, sepse i mbyll këmbët e tij me një saktësi vdekjeprurëse. Lidhjet Maze Wakeboard përmbajnë panele fleksibël elastike për të kontrolluar udhëtimin tuaj dhe bravë me dantella Jobe për të siguruar këmbët tuaja. Mblidhni një palë lidhëse të Jobe dhe bëhuni gati për setin e jetës tuaj.

SPECIFIKIMET

  • Bllokim i personalizuar me dantella Jobe për të siguruar këmbën tuaj
  • Astar EVA i qëndrueshëm
  • Sythe të lehtë me rrëshqitje të dantellave
  • Dantella teke
  • Panele fleksibël elastike për të kontrolluar udhëtimin tuaj

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Maze Wakeboard Bindings”

Your email address will not be published. Required fields are marked *