Jobe Malmö 5/3mm Wetsuit Kids

218.50 

Available on backorder

Categories: , Tags: ,

Description

303522006

Jobe Malmö 5/3mm Wetsuit Kids

A wetsuit for the kids who are always out on the water, no matter the conditions. The Jobe Malmö wetsuit is a thicker 5/3, that uses a warm thermo liner to keep you warm at all times. The front zipper combined with a stretch neoprene stands for a flexible wetsuit that provides ultimate freedom of movement.
 • Warm thermo inner lining (chest & back)
 • Glued & blind stitched seams: no water entry through seams
 • Chest zipper for max flex & minimal water entry
 • 5 mm neoprene on chest & back, 3 mm on other panels
 • Comfy minimal seam technology
 • Key pocket with elastic cord
 • Protective strong knee pads
 • Strengthening tape inside
 • Supreme stretch neoprene
 • Unisex fit
 • Water blocking wrist & ankle tape
 • Water drainage system

303522006

Jobe Malmö Vetsuit Kids 5/3mm Një kostum lagur për fëmijët që janë gjithmonë jashtë në ujë, pavarësisht nga kushtet. Veshja me lagështi Jobe Malmö është më e trashë 5/3, e cila përdor një veshje termo të ngrohtë për t’ju mbajtur gjithmonë të ngrohtë. Zinxhiri i përparmë i kombinuar me një neoprene shtrirëse qëndron për një kostum lagur fleksibël që ofron lirinë përfundimtare të lëvizjes.
Veshje e brendshme termo e ngrohtë ( gjoks dhe shpinë)
Qepje të ngjitura dhe të verbëra: nuk ka hyrje të ujit përmes tegelave
Zinxhir gjoksi për përkulje maksimale dhe hyrje minimale të ujit
Neopren 5 mm në gjoks dhe shpinë, 3 mm në panele të tjera
Teknologji e rehatshme e qepjes minimale
Xhep çelësi me kordon elastik
Mbrojtëse të forta të gjurit
Shirit forcues brenda
Neopreni i shtrirjes supreme
Përshtatje unisex
Shirit që bllokon ujin e kyçit dhe kyçit të këmbës
Sistemi i kullimit të ujit

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Malmö 5/3mm Wetsuit Kids”

Your email address will not be published. Required fields are marked *