Jobe Infinity Pool Inflatable Sea Pool with Pump

3,450.00 

Available on backorder

Description

281020001

Jobe Infinity Pool Inflatable Sea Pool with Pump

Create your own swimming area with this 4x4m inflatable sea pool which is easy to attach to the platform of your boat. The 2m deep, mesh net will keep the (jelly)fish away. Go for a Care Free swim.
Jobe Infinity Pump 12v

 • Carrying bag
 • Charging time 8 hours on 220 volts
 • Fits the Infinity pool, Infinity island, Infinity island small, Infinity island small + pool, transom bumper and defenders
 • Halkey roberts nozzle
 • Pump can be charged on 12v and 220volt
 • Pump on battery (up to 11.2PSI)
 • Dimensions: 11.7″ x 7.8″ x 7″ | 30 x 20 x 18cm

Jobe Infinity Stairs

 • 2 plastic connectors to fix the stairs onto the island or pool
 • 4 comfortable rounded steps
 • Height: 48″ | 121,5 cm
 • Stainless steel
 • Width: 16″ | 40 cm

281020001

Jobe Infinity Pool Pishinë deti inflatable me pompë Krijoni zonën tuaj të notit me këtë pishinë deti me fryrje 4×4 m, e cila është e lehtë për t’u ngjitur në platformën e varkës tuaj. Rrjeta rrjetë e thellë 2 m do ta mbajë (kadul) peshkun larg. Shkoni për një not Care Free. Jobe Infinity Pump 12v
Çanta mbajtëse
Koha e karikimit 8 orë në 220 volt
Përshtatet me pishinën Infinity, ishullin e pafundësisë, ishullin e vogël Infinity, ishullin e vogël Infinity + pishinën, parakolpin e tërthortë dhe mbrojtësit
Halkey roberts hundë
Pompa mund të karikohet në 12v dhe 220 volt
Pompë në bateri (deri në 11.2 PSI)
Përmasat: 11,7″ x 7,8″ x 7″ | 30 x 20 x 18 cm
Shkallët Jobe Infinity
2 lidhëse plastike për të rregulluar shkallët në ishull ose pishinë
4 hapa komode të rrumbullakosura
Lartësia: 48″ | 121,5 cm
Çelik inox
Gjerësia: 16″ | 40 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Infinity Pool Inflatable Sea Pool with Pump”

Your email address will not be published. Required fields are marked *