Jobe Neoprene Life Vest Kids Blue

155.00 

Categories: ,

Description

244921012

The Jobe Neoprene Life Vest Kids Blue provides great safety without having to compromise on comfort and freedom of movement. And that is what kids like, right? And grown-ups like to keep them safe. That’s why besides the looks, this vest is 50N ISO-certified, equipped with PVC-foam and a custom water drain system.
SPECIFICATION
 • 50N ISO-certified (buoyancy aid)
 • Made of 30% based limestone neoprene
 • Adjustable webbing strap: 1,5″ | 3,8cm (2x)
 • Front zipper for fast entry
 • Soft & flexible neoprene fabric
 • Soft PVC foam
 • Unisex fit
 • Water drainage system
 • Strong buckles & YKK zipper

PERKTHIMI

244921012

Jeleku Jobe Neoprene Kids Blue ofron siguri të madhe pa pasur nevojë të bëni kompromis me komoditetin dhe lirinë e lëvizjes. Dhe kjo është ajo që u pëlqen fëmijëve, apo jo? Dhe të rriturve u pëlqen t’i mbajnë të sigurt. Kjo është arsyeja pse përveç pamjes, ky jelek është i certifikuar ISO 50N, i pajisur me shkumë PVC dhe një sistem kullimi me porosi të ujit.
SPECIFIKIMET

 • 50N ISO-certifikuar (ndihma për lëvizje)
 • Bërë nga neopren gëlqeror me bazë 30%.
 • Rrip rrip i rregullueshëm: 1,5″ | 3,8 cm (2x)
 • Zinxhir përpara për hyrje të shpejtë
 • Pëlhurë neoprene e butë dhe fleksibël
 • Shkumë PVC e butë
 • Përshtatje unisex
 • Sistemi i kullimit të ujit
 • Kopsa të forta dhe zinxhir YKK

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Neoprene Life Vest Kids Blue”

Your email address will not be published. Required fields are marked *