Sale!

Helly Hansen Monashee ULLR HT Shoes

144.00 

11514

Conceived for bold men who love the mountains, the new MONASHEE ULLR HT ski boots are made with HELLY TECH Performance fabric and waterproof suede for greater freshness and protection against adverse climates. They are ideal for winter season performance, thanks to their insulation against strong winds and their excellent impermeability.

It has a Helly Grip and Helly Wear rubber sole that provides greater protection, traction and cushioning on untidy surfaces. It has a Premium EVA midsole that optimizes each step. It is a highly light, stable and supportive boot. W Monashee ULLR Low HT is the ultimate blend of outdoor and street style. The true performance and technical features of this boot is hidden behind a beautiful, supple, and rich upper, consisting of waterproof suedes, and rich hydrophobic textiles. In order to make this boot Mountain approved we lined it with our unrivalled HellyTech waterproof membrane. The midsole/outsole boasts all the protection, stability, and comfort you can dream of.

Specifications:

Upper:
– Premium quality full-grain waterproof suede
– HellyTech Performance Waterproof membrane
– Swift frame support technology

Midsole:
– Premium Eva Midsole
– Removable EVA Performance Foot bed

Outsole:
– HellyGrip Rubber
– HellyWear Rubber

SIZE: 36/37/37.5/39.3

Të konceptuara për burra të guximshëm që i duan malet, çizmet e reja të skive MONASHEE ULLR HT janë bërë me pëlhurë HELLY TECH Performance dhe kamoshi të papërshkueshëm nga uji për freski dhe mbrojtje më të madhe kundër klimës së pafavorshme. Ato janë ideale për performancën e sezonit të dimrit, falë izolimit të tyre ndaj erërave të forta dhe papërshkueshmërisë së tyre të shkëlqyer.

Ka një shollë gome Helly Grip dhe Helly Wear që siguron mbrojtje, tërheqje dhe mburrje më të madhe në sipërfaqet e çrregullta. Ajo ka një tavolinë të mesme Premium EVA që optimizon çdo hap. Është një çizme shumë e lehtë, e qëndrueshme dhe mbështetëse. W Monashee ULLR Low HT është përzierja përfundimtare e stilit të jashtëm dhe të rrugës. Performanca e vërtetë dhe tiparet teknike të kësaj çizmeje fshihen pas një pjese të sipërme të bukur, të zhdërvjellët dhe të pasur, të përbërë nga kamoshi të papërshkueshëm nga uji dhe tekstile të pasura hidrofobike. Për ta bërë këtë çizme Mountain të miratuar, ne e rreshtuam atë me membranën tonë të pakrahasueshme të papërshkueshme nga uji HellyTech. Pjesa e mesme/sholla e jashtme krenohet me të gjithë mbrojtjen, stabilitetin dhe rehatinë që mund të ëndërroni.

Specifikimet:

E sipërme:
– Kamoshi i papërshkueshëm nga uji me kokrra të plota me cilësi premium
– Membrana e papërshkueshme nga uji HellyTech Performance
– Teknologjia e mbështetjes së kornizës së shpejtë

Sholla e mesme:
– Premium Eva Midsole
– Shtrat i lëvizshëm i këmbëve EVA Performance

Sholla e jashtme:
– HellyGrip Rubber
– HellyWear Rubber

MASA: 36/37/37.5/39.3

 

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Helly Hansen Monashee ULLR HT Shoes”

Your email address will not be published. Required fields are marked *