BRABUS x Jobe Shadow Fragment Vest Women

340.00 

Category:

Description

244923011
50N ISO-certified (buoyancy aid)
Comfort of a non-certified vest
Always a perfect fit: more comfort and safety
Available in plus sizes
Inside pocket with waterproof bag connector cord
Longer fit
Magnetic closure
Magnetic personalized buckle
Protective zipper flap and cover
Safety D-ring attachment to attach an emergency cord
Seperated foam panels for maximum freedom of movement
Soft & flexible neoprene fabric
Soft PVC foam
Water drainage system
Strong YKK Zipper
PERKTHIMI:
50N ISO-certifikuar (ndihma për lëvizje)
Komoditeti i një jeleku jo të certifikuar
Gjithmonë një përshtatje e përsosur: më shumë rehati dhe siguri
E disponueshme në madhësi plus
Xhep i brendshëm me kordon lidhës qese të papërshkueshëm nga uji
Përshtatje më e gjatë
Mbyllje magnetike
Kapëse magnetike e personalizuar
Mbylle dhe mbulesë me zinxhir mbrojtës
Shtojcë e unazës D të sigurisë për të lidhur një kordon urgjence
Panele shkume të ndara për liri maksimale të lëvizjes
Pëlhurë neoprene e butë dhe fleksibël
Shkumë PVC e butë
Sistemi i kullimit të ujit
Zinxhirë i fortë YKK

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BRABUS x Jobe Shadow Fragment Vest Women”

Your email address will not be published. Required fields are marked *