Sale!

BERGHEIM HT PRIMALOFT

194.00 

Category:

Description

Description:

11814

Bergheim HT Primaloft Men are a pair of waterproof and breathable men’s winter boots with PrimaLoft® insulation, recycled material and PFC-free impregnation.

These boots are suitable for everyday transport on foot, dog walking and long walks/hikes on easily passable paths and roads, perhaps with a small rucksack.

The upper part consists of leather, polyurethane and polyester. It has a waterproof and breathable Helly Tech® membrane and the seams are sealed. The leather comes from a tannery that is approved by the “Leather Working Group” – an industry organization that ensures the quality of leather producers and reduces the environmental footprint of leather production. In addition, large parts of the upper’s synthetic material are recycled.

The upper part has received a PFC-free impregnation and is insulated with PrimaLoft® Eco. The shaft is padded and the boot has a protective toe and heel cap.

The insole is called HH® Max Comfort and the midsole is in shock-absorbing EVA.

The durable rubber outsole provides a good grip on many types of surfaces and is equipped with HH® Surround Grip pattern, HH® Max-Grip Rubber and HH® Tough-Wear.

PERKTHIMI:

Përshkrim:

Bergheim HT Primaloft Men janë një palë çizme dimërore për meshkuj të papërshkueshëm nga uji dhe me frymëmarrje me izolim PrimaLoft®, material të ricikluar dhe impregnim pa PFC.

Këto çizme janë të përshtatshme për transport të përditshëm në këmbë, shëtitje me qen dhe shëtitje/shëtitje të gjata në shtigje dhe rrugë lehtësisht të kalueshme, ndoshta me një çantë shpine të vogël.

Pjesa e sipërme përbëhet nga lëkura, poliuretani dhe poliesteri. Ajo ka një membranë Helly Tech® të papërshkueshme nga uji dhe frymëmarrje dhe qepjet janë të mbyllura. Lëkura vjen nga një fabrikë lëkurësh që është miratuar nga “Leather Working Group” – një organizatë industrie që siguron cilësinë e prodhuesve të lëkurës dhe zvogëlon gjurmën mjedisore të prodhimit të lëkurës. Përveç kësaj, pjesë të mëdha të materialit sintetik të pjesës së sipërme riciklohen.

Pjesa e sipërme ka marrë një impregnim pa PFC dhe është izoluar me PrimaLoft® Eco. Boshti është i mbushur dhe bagazhi ka një majë mbrojtëse dhe kapak thembra.

Shtojca quhet HH® Max Comfort dhe pjesa e mesme është në EVA që thith goditjet.

Thonja e jashtme e qëndrueshme e gomës siguron një kapje të mirë në shumë lloje sipërfaqesh dhe është e pajisur me modelin HH® Surround Grip, HH® Max-Grip Rubber dhe HH® Tough-Wear.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BERGHEIM HT PRIMALOFT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *