ASHTRAY ARUBA – ROMBO

70.00 

Available on backorder

Description

ASHTRAY ARUBA – ROMBO

30118

Windproof, non-slip ashtray in stainless steel and fake leather.

The base of the ashtray is quite heavy and non-slip, making it stable and keeping it from slipping off the table and the cigarette ends from falling on the ground.

Perkthimi:

Tavëll i papërshkueshëm nga era, që nuk rrëshqet, prej çeliku inox dhe lëkure false.

Baza e tavëllit është mjaft e rëndë dhe jo e rrëshqitshme, duke e bërë atë të qëndrueshme dhe duke e mbajtur atë që të mos rrëshqasë nga tavolina dhe skajet e cigares të mos bien në tokë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ASHTRAY ARUBA – ROMBO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *