MELAMINE DESSERT PLATE HARMONY – BLUE, 6 PC

60.00 

Description

34503

HARMONY, an unbreakable melamine tableware set available in different colors.
The three dishes are high density melamine, resistant to being dropped and dishwasher safe.

Perkthimi:

HARMONY, një komplet takëm melamine i pathyeshëm i disponueshëm në ngjyra të ndryshme.
Të tre enët janë melamine me densitet të lartë, rezistente ndaj rënies dhe të lara enësh.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE DESSERT PLATE HARMONY – BLUE, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *