MELAMINE COFFEE SET NORTHWIND, 6 PC

58.99 

Available on backorder

Description

15006

The NORTHWIND coffee set, made of melamine, is composed of 6 cups and 6 saucers in white with navy blue compass rose decorations.
The saucers prevent spillage as they have a cavity in which the cup sits to make it more stable.

Perkthimi

Seti i kafesë NORTHWIND, i bërë nga melamina, është i përbërë nga 6 filxhanë dhe 6 pjata në të bardhë me zbukurime trëndafili të busullës blu.Formae saj parandalon derdhjen pasi ato kanë një zgavër në të cilën filxhani qëndron për ta bërë atë më të qëndrueshëm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE COFFEE SET NORTHWIND, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *