ARCTIC OCEAN HOODIE

120.00 

Description

Men’s Arctic Ocean Organic Cotton Hoodie

No. 30361

A soft, thick and comfortable hoodie made with 100% organic cotton.

Our winter hoodie has super-soft organic cotton, upgraded with greater thickness and weight. The graphics are inspired by our design collaboration with the professionals who work in extreme Arctic climates.

Fiber Content: Shell: 100% Organic Cotton

Care Instructions: Some fading may occur on bright colours,Wash inside out,Do not iron on print,Wash with similar colours

Hoodie për meshkuj nga pambuku organik i Oqeanit Arktik

nr 30361

Një kapuç i butë, i trashë dhe i rehatshëm i bërë me pambuk 100% organik.

Kapuçi ynë dimëror ka pambuk organik super të butë, të përmirësuar me trashësi dhe peshë më të madhe. Grafikat janë frymëzuar nga bashkëpunimi ynë i dizajnit me profesionistët që punojnë në klimat ekstreme të Arktikut.

Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% pambuk organik

Udhëzimet e kujdesit: Mund të ndodhë pak zbehje në ngjyrat e ndezura, lani brenda jashtë, mos hekurosni në printim, lani me ngjyra të ngjashme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ARCTIC OCEAN HOODIE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *