Alpine Socks, Medium

32.00 

Description

67469

A great Alpine sock in traceable merino wool with technical features and yarn combinations for a great overall performance.
This Alpine sock in medium insulation is a great sock with a yarn mix of traceable merino wool combined with polycolon and polyamide. The merino wool provides a great insulation while the lightweight yarn, polycolon, is breathable and sweat-repellent. Perfect to hit the slopes in this style, featuring a full terry sole for protection and comfort while you have the ventilation mesh on top foot. Socks comes in right and left to give you the perfect fit.
Fiber Content31% Polypropylene 34% Polyamide 33% Merino Wool 2% Elastane
Care InstructionsUse wool detergent,Do not use fabric softener,Do not wring
Weight15g
Një çorape e shkëlqyer alpine nga leshi merino i gjurmueshëm me karakteristika teknike dhe kombinime të fijeve për një performancë të shkëlqyer të përgjithshme.
Kjo çorape Alpine me izolim mesatar është një çorape e shkëlqyer me një përzierje fije leshi merino të gjurmueshëm të kombinuar me polikolon dhe poliamid. Leshi merino ofron një izolim të shkëlqyeshëm ndërsa fijet e lehta, polikoloni, janë të frymëmarrjes dhe rezistente ndaj djersës. E përkryer për të goditur shpatet në këtë stil, duke shfaqur një taban të plotë për mbrojtje dhe rehati ndërsa keni rrjetën e ventilimit në pjesën e sipërme të këmbës. Çorapet vijnë djathtas dhe majtas për t’ju dhënë përshtatjen perfekte.
Përmbajtja e fibrave: 31% polipropilen 34% poliamid 33% lesh merino 2% elastan
Udhëzimet e kujdesit: Përdorni detergjent leshi, mos përdorni zbutës rrobash, mos e shtrydhni
Pesha: 15g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Alpine Socks, Medium”

Your email address will not be published. Required fields are marked *