Women’s Waterwear Salopette 3/2

235.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Waterwear Salopette 3/2

34438
Introducing our updated Women’s Waterwear Salopette 3/2, constructed with limestone-based neoprene. Our classic salopette has been revised with feedback from the Norwegian Sailing Team, featuring reinforcement fabric on the knees, flatlock seams for extra comfort, zippered entry, and adjustable length.

Details

Fiber content:

Shell: 87% Polyester, 13% Elastane

Care Instructions:

Do not use biological washing detergent. Do not use fabric softener. Close hook and loop before washing. Wash inside out.
Weight:650g

Features

  • High Stretch Neoprene
  • Reinforcement fabric on knees
  • Flatlock seams for extra comfort
  • HH® printed logo
  • Gusset in crotch for freedom of movement
  • Adjustable length

Perkthimi:

Ju prezantojmë veshjet tona të përditësuara të ujit për femra Salopette 3/2, të ndërtuara me neoprene me bazë guri gëlqeror. Salopeta jonë klasike është rishikuar me reagime nga Ekipi Norvegjez i Lundrimit, duke shfaqur pëlhurë përforcuese në gjunjë, qepje të sheshta për rehati shtesë, hyrje me zinxhir dhe gjatësi të rregullueshme.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 87% poliestër, 13% elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Mos përdorni detergjent biologjik larës. Mos përdorni zbutës të rrobave. Mbyllni grepin dhe lakin përpara se të lani. Lani brenda jashtë.
Pesha: 650 g
Veçoritë
Neopreni me shtrirje të lartë
Pëlhurë përforcuese në gjunjë
Qepje të sheshta për rehati shtesë
Logo e printuar HH®
Grykë në bigëzim për lirinë e lëvizjes
Gjatësia e rregullueshme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Waterwear Salopette 3/2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *