Women’s Seven J Rain Jacket

150.00 

Categories: ,

Description

No.

62066
A fully weatherproof jacket with clean, modern design.
With its clean design and weatherproofing, our Seven J Jacket keeps you comfortable in changing conditions, whether you are in the city or on an outdoor adventure. Designed with HELLY TECH® PROTECTION 2-layer system and sealed seams, it’s waterproof, breathable and windproof. It features the essentials for trekking, biking or simply hanging out, including an adjustable hood, a storm flap, an anti-chafe chin guard and quick-dry lining. With the environment in mind, it’s responsibly made with the certified bluesign® textile manufacturing process, which reduces waste in every step of the clothing supply chain.
Fiber ContentShell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester
Care InstructionsClose hook and loop before washing,Do not use fabric softener,Remove promptly from the washer,Some fading may occur on bright colours,Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment,Wash separately
Weight550g
nr 62066
Një xhaketë plotësisht rezistente ndaj motit me dizajn të pastër dhe modern.
Me dizajnin e saj të pastër dhe izolimin ndaj motit, Xhaketa jonë Seven J ju mban rehat në ndryshimin e kushteve, pavarësisht nëse jeni në qytet ose në një aventurë në natyrë. E dizenjuar me sistemin me 2 shtresa HELLY TECH® PROTECTION dhe qepje të mbyllura, është i papërshkueshëm nga uji, i ajrosur dhe i papërshkueshëm nga era. Ai përmban gjërat thelbësore për ecje në ecje, çiklizëm ose thjesht dalje, duke përfshirë një kapuç të rregullueshëm, një mbulesë stuhie, një mbrojtës kundër mjekrës dhe veshje që thahet shpejt. Duke pasur parasysh mjedisin, ai është bërë me përgjegjësi me procesin e certifikuar të prodhimit të tekstilit bluesign®, i cili redukton mbetjet në çdo hap të zinxhirit të furnizimit me veshje.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër – Rreshtimi: 100% poliestër
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni grepin dhe unazën përpara se të lani, mos përdorni zbutës rrobash, hiqeni menjëherë nga rondele, mund të ndodhë pak zbehje në ngjyrat e ndezura, rrobat e thara në larje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, Lani veçmas
Pesha: 550g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Seven J Rain Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *