Women’s Salt Original Sailing Jacket

270.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Salt Original Sailing Jacket

No. 34426
We designed the Women’s Salt Original Sailing Jacket with our sailing roots in mind, so it features our classic Helly Hansen flag stripe across the chest. With our waterproof/breathable HELLY TECH® Performance technology, the jacket is built to keep you dry from the ocean spray and comfortable. We’ve refined our previous Salt jacket models to include four pockets for extra storage, with the hand pockets lined for additional warmth. The jacket features raglan sleeves for easy movement and AquaGuard® adjustable cuffs to keep you dry. It also has a neon hood and brim as well as SOLAS reflectors on the arms for increased visibility.

Details

Fiber content:

Shell: 58% Polyamide (Recycled), 42% Polyamide – Shell 2: 57% Polyester (Recycled), 43% Polyester – Shell 3: 100% Polyester (Recycled) – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Lining 2: 100% Polyester – Trim Fabric: 100% Polyurethane

Care Instructions:

Do not use biological washing detergent. Use washing agent for technical garments. Close hook and loop before washing. Close zippers before washing. Do not iron on print. Do not soak. Do not use fabric softener. Remove promptly from the washer. Some fading may occur on bright colours. Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment. Wash dark colours separately.
Weight:700g
PERKTHIM
Xhaketë lundrimi origjinale për femra me kripë
nr 34426
Ne projektuam xhaketën origjinale të lundrimit të grave me kripë duke pasur parasysh rrënjët tona të lundrimit, kështu që ajo përmban shiritin tonë klasik të flamurit Helly Hansen përgjatë gjoksit. Me teknologjinë tonë të Performancës HELLY TECH® të papërshkueshëm nga uji/frymëmarrje, xhaketa është ndërtuar për t’ju mbajtur të thatë nga spërkatja e oqeanit dhe të rehatshme. Ne kemi rafinuar modelet tona të mëparshme të xhaketës Salt për të përfshirë katër xhepa për ruajtje shtesë, me xhepat e duarve të rreshtuara për ngrohtësi shtesë. Xhaketa përmban mëngë raglan për lëvizje të lehtë dhe pranga të rregullueshme AquaGuard® për t’ju mbajtur të thatë. Gjithashtu ka një kapuç dhe buzë neoni, si dhe reflektorë SOLAS në krahë për shikueshmëri më të madhe.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 58% poliamid (i ricikluar), 42% poliamid – guaskë 2: 57% poliestër (i ricikluar), 43% poliestër – guaskë 3: 100% poliestër (i ricikluar) – rreshtim: 100% poliestër (i ricikluar) – rreshtim 2: 100 % Poliester – Pëlhurë e zbukuruar: 100% Poliuretani
Udhëzimet e kujdesit:
Mos përdorni detergjent biologjik larës. Përdorni agjent larës për veshjet teknike. Mbyllni grepin dhe lakin përpara se të lani. Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos hekurosni në printim. Mos njomet. Mos përdorni zbutës të rrobave. Hiqeni menjëherë nga rondele. Një zbehje mund të ndodhë në ngjyrat e ndezura. Veshja thahet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit. Lani veçmas ngjyrat e errëta.
Pesha:
700 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Salt Original Sailing Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *