Women’s Powderqueen Ski Pants

305.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

65925

Women’s warm, waterproof, and comfortable insulated ski pants for deep powder
These 2-layer, 2-way stretch women’s ski pants are insulated with 40g Primaloft® Black Eco for the ideal warmth while skiing deep powder. With articulated knees for comfort and fit and back thigh ventilation zippers, these pants are made for the way you move on the mountain. The main material of these pants is certified by bluesign® – a textile manufacturing process that improves safety and reduces waste in every step of the clothing supply chain.
Fiber ContentShell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester – Insulation: 100% Polyester (Recycled)

Pantallona skish të ngrohta, të papërshkueshme nga uji dhe të rehatshme për ski për pluhur të thellë
Këto pantallona skish për femra me 2 shtresa dhe me dy drejtime janë të izoluara me 40 g Primaloft® Black Eco për ngrohtësinë ideale gjatë skijimit me pluhur të thellë. Me gjunjë të artikuluar për rehati dhe përshtatje, si dhe zinxhirë për ventilimin e pjesës së pasme të kofshëve, këto pantallona janë krijuar për mënyrën se si lëvizni në mal. Materiali kryesor i këtyre pantallonave është i certifikuar nga bluesign® – një proces prodhimi tekstili që përmirëson sigurinë dhe redukton mbetjet në çdo hap të zinxhirit të furnizimit me veshje.

Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër – Rreshtimi: 100% poliestër – Izolimi: 100% poliestër (i ricikluar)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Powderqueen Ski Pants”

Your email address will not be published. Required fields are marked *