Women’s Molene Wool Sweater

195.00 

Categories: ,

Description

No.

30368
A soft wool sweater with a clean and minimalistic design
A soft and warm wool sweater constructed with Responsible Down Standard wool for animal welfare. Featuring rib at the bottom hem, cuffs, and collar, this sweater has a classic look and unbeatable warmth.
Fiber ContentShell: 100% Merino Wool
Care InstructionsUse wool detergent,Wash dark colours separately,Wash inside out,Do not soak,Do not use fabric softener,Remove promptly from the washer
Weight500g
nr 30368
Një triko leshi i butë me një dizajn të pastër dhe minimalist
Një triko leshi i butë dhe i ngrohtë i ndërtuar me lesh Responsible Down Standard për mirëqenien e kafshëve. Me brinjë në fund, pranga dhe jakë, kjo triko ka një pamje klasike dhe ngrohtësi të pamposhtur.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% Lesh Merino
Udhëzimet e kujdesit: Përdorni detergjent leshi, Lani veçmas ngjyrat e errëta, Lani nga brenda, Mos lagni, Mos përdorni zbutës rrobash, Hiqeni menjëherë nga rondele
Pesha: 500g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Molene Wool Sweater”

Your email address will not be published. Required fields are marked *