Women’s Long Belfast Jacket

151.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

55964

Some jackets are so well-loved they become iconic. The Belfast rain jacket is one. It has a long silhouette for style and extra weather protection. It’s also built with our trusted HELLY TECH® Protection technology, which is waterproof, breathable and windproof. Extra details include sealed seams, adjustable cuffs, an adjustable bottom hem with a cinch cord, comfy quick-dry lining and zippered hand pockets.

 • 2-layer construction
 • Fully seam sealed
 • Adjustable hood
 • Adjustable cuffs
 • Hand pockets with YKK® zipper
 • Chest pocket with YKK zipper
 • HH® printed logo

Disa xhaketa janë aq të pëlqyera saqë bëhen ikonike. Xhaketa e shiut në Belfast është një. Ka një siluetë të gjatë për stil dhe mbrojtje shtesë nga moti. Është ndërtuar gjithashtu me teknologjinë tonë të besuar HELLY TECH® Protection, e cila është e papërshkueshme nga uji, e ajrosur dhe kundër erës. Detajet shtesë përfshijnë qepje të mbyllura, pranga të rregullueshme, një skaj të rregullueshëm të poshtëm me një kordon lidhës, rreshtim të rehatshëm që thahet shpejt dhe xhepa dore me zinxhir.

 • Ndërtim me 2 shtresa
 • Plotësisht i mbyllur
 • Kapuç i rregullueshëm
 • Pranga të rregullueshme
 • Xhepa dore me zinxhir YKK®
 • Xhep gjoksi me zinxhir YKK
 • Logo e printuar HH®

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Long Belfast Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *