WOMEN’S JANE TRENCH

165.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

WOMEN’S JANE TRENCH

No. 53913
The perfect trench coat has all the style and the technical weatherproofing you need to handle rainy days. Built with our trusted HELLY TECH® Performance, the Jane is waterproof, breathable and windproof. The hood is detachable, so you can use as needed. The jacket features a back vent for breathability. We added premium detailing including a subtle metal logo.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Lining 2: 100% Polyester
Weight:950g
PERKTHIM
TRENCH JANE E GRAVE
nr 53913
Palltoja perfekte ka të gjithë stilin dhe izolimin teknik që ju nevojitet për të përballuar ditët me shi. E ndërtuar me performancën tonë të besuar HELLY TECH®, Jane është i papërshkueshëm nga uji, i ajrosur dhe i papërshkueshëm nga era. Kapaku është i ndashëm, kështu që mund ta përdorni sipas nevojës. Xhaketa përmban një hapje të pasme për frymëmarrje. Ne shtuam detaje premium duke përfshirë një logo delikate metalike.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliestër – Rreshtimi: 100% poliestër (i ricikluar) – Rreshtimi 2: 100% poliestër
Pesha:
950 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WOMEN’S JANE TRENCH”

Your email address will not be published. Required fields are marked *