WOMEN’S CREST WATERMOCS

78.99 

Description

No. 11556
WOMEN’S CREST WATERMOCS
The Hurricane Slip-on is a versatile, light-weight low-cut suitable for watersport activities, or a day on the beach. Featuring a flexibility and protective rubber outsole with siped traction and HellyGrip rubber for unrivalled grip. the upper is engineered to provide the perfect blend of stability, protection, support and breathability.
Weight300g
Nr.11556

Hurricane Slip-on është një mjet i gjithanshëm, me peshë të lehtë, i përshtatshëm për aktivitete sportive ujore ose një ditë në plazh. Me një shollë të jashtme fleksibile dhe mbrojtëse gome me tërheqje dhe gome HellyGrip për traksion të pakrahasueshme. Pjesa e sipërme është projektuar për të siguruar përzierjen e përsosur të stabilitetit, mbrojtjes, mbështetjes dhe frymëmarrjes.
Pesha: 300g

Madhësia e disponueshme: 38/7; 38.7/ 7.5
Ngjyra e disponueshme: 557 CAPRI/BLU
Madhësia e disponueshme: 37/ 6; 38/ 7; 38.7/ 7.5
Ngjyra e disponueshme: 990 BLACK/CHARC

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WOMEN’S CREST WATERMOCS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *