Sale!

WOMEN’S AVELINE BOOTS

72.00 

Categories: ,

Description

11672
Helly Hansen has been the weather protection expert since 1877, and rubber boots have always been at the core of our business. The Women’s Aveline is a stylish, and protective demi-cut rain boot. The boot has an easy-to-grab pull and is available in sophisticated, seasonal color blocking options.
AVAILABLE SIZE
36/37/38
FEATURES
  • Midsole: EVA Comfort Insole, Vulcanized Rubber Construction
  • Outsole: HH® Max-Grip

PERKTHIMI

11672
Helly Hansen ka qenë ekspertja e mbrojtjes së motit që nga viti 1877 dhe çizmet e gomës kanë qenë gjithmonë në qendër të biznesit tonë. Aveline i grave është një çizme shik dhe mbrojtëse për shi. Çizme ka një tërheqje të lehtë për t’u kapur dhe është e disponueshme në opsione të sofistikuara, sezonale të bllokimit të ngjyrave.

MASAT E DISPONUESHME

36/37/38
TIPARET
Pjesa e mesme: EVA Comfort Insole, Konstruksion gome i vullkanizuar
Sholla e jashtme: HH® Max-Grip

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WOMEN’S AVELINE BOOTS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *