Women’s Aden Rain Jacket

130.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Aden Rain Jacket

No. 62650
A great-fitting and versatile rain jacket for women to protect against the elements in warm and cold weather.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester

Care Instructions:

Close zippers before washing. Do not use fabric softener. Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment. Wash dark colours separately.
Weight:600g
PERKTHIM
Xhaketë shiu Aden për femra
nr 62650
Një xhaketë shiu e shkëlqyeshme dhe e gjithanshme për gratë për t’u mbrojtur nga elementët në mot të ngrohtë dhe të ftohtë.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 100% Poliester – Rreshtim: 100% Poliester
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos përdorni zbutës të rrobave. Veshja thahet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit. Lani veçmas ngjyrat e errëta.
Pesha:
600 gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Aden Rain Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *