W H1 PRO LIFA SEAMLESS 1/2 ZIP

155.00 

Categories: ,

Description

W H1 PRO LIFA SEAMLESS 1/2 ZIP

No.

49337

The ultimate heat-regulating performance base layer  built with thermal mapping technology LIFA® and wool. 

H1 PRO LIFA® Base Layers use smart thermal mapping, our LIFA® technologies and wool to precisely control your body temperature, giving you the right amount of warmth in high intensity scenarios. The H1 Pro LIFA® Seamless 1/2 Zip features a half zipper, laser cut holes in your hottest areas, and a snug, high-performance fit.
Fiber ContentShell: 50% Wool, 25% Polyamide, 22% Polypropylene, 3% Elastane
Care InstructionsClose zippers before washing, Do not use fabric softener, Do not wring, Use wool detergent, Wash inside out
Weight190g

Select size:

FEATURES
Multi-fabric seamless construction
PERKTHIMI:

W H1 PRO LIFA SEAMLESS 1/2 ZIP

NO.

49337
Shtresa bazë e performancës përfundimtare që rregullon nxehtësinë—e ndërtuar me teknologjinë e hartës termike LIFA® dhe lesh.

Shtresat bazë H1 PRO LIFA® përdorin hartën termike inteligjente, teknologjitë tona LIFA® dhe leshin për të kontrolluar me saktësi temperaturën e trupit tuaj, duke ju dhënë sasinë e duhur të ngrohtësisë në skenarë me intensitet të lartë. Zip H1 Pro LIFA® Seamless 1/2 përmban një gjysmë zinxhir, vrima të prera me lazer në zonat tuaja më të nxehta dhe një përshtatje të rehatshme me performancë të lartë.
Përmbajtja e fibrave: guaskë: 50% lesh, 25% poliamid, 22% polipropilen, 3% elastan
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni zinxhirët përpara se të lani, Mos përdorni zbutës rrobash, Mos e shtrydhni, Përdorni detergjent leshi, Lani nga brenda
Pesha: 190g

MASAT E DISPONUESHME:


TIPARET
Ndërtim pa tegel me shumë pëlhura

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W H1 PRO LIFA SEAMLESS 1/2 ZIP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *