Sale!

W CLUB HOODIE

135.00 

Categories: ,

Description

20530

CLUB HOODIE

Designed for the purpose of providing a contemporary and technical looking version of a traditional hoodie made

from organic cotton. Slap your logo on it and watch it fly out the door

FEATURES:

  • Designed for easy logo application
  • Organic cotton

Color: Snow; Red; Black

 

Projektuar për qëllimin e ofrimit të një versioni bashkëkohor dhe teknik të një kapuçi tradicional të bërë

nga pambuku organik. Vendosni logon tuaj mbi të dhe shikoni atë të fluturojë nga dera

TIPARET:

Projektuar për aplikim të lehtë të logos
Pambuk organik

Ngjyra: borë; E kuqe; E zezë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W CLUB HOODIE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *