VHF NAVY-015F

176.27 

Description

 5550015

Descrizione

Perfettamente galleggiante in caso di caduta accidentale in acqua, è dotato di funzione di drenaggio dell’acqua eventualmente depositata sulla membrana dell’altoparlante tramite vibrazione e di due led per una individuazione più rapida del vhf. Dotato di impugnatura pratica ed ergonomica. Ideale per utenze professionali che per appassionati del mare. Display LCD retroilluminato, selezione alta/bassa potenza, galleggiante e completamente waterproof. Squelch regolabile in 11 livelli, pulsante Dual/Scan che permette di selezionare la ricezione di un canale programmato o di scandire tutti i canali esistenti, selettore Canale 16 e memorizzazione canali. Dual-Tri Watch, blocco tastiera, visualizzazione intensità del segnale in trasmissione e ricezione, Indicatore stato della batteria. Completo di pacco batteria da 3,7V-1500 mAh agli Ioni di Litio, manuale d’uso italiano-inglese, clip da cintura, antenna. Funzione di risparmio energetico e caricabatterie a 220Vac. Caratteristiche tecniche: Frequenza 156.025-162.000 MHz, Potenza 6W/1W, modulazione FM, Impedenza di antenna 50 ohm. Temperatura di funzionamento: -15°C +55°C. Dimensioni mm: 140 × 65 × 41. Peso : 247g

Përshkrim

Lundrues perfekt në rast të rënies aksidentale në ujë, është i pajisur me një funksion kullimi të çdo uji të depozituar në membranën e altoparlantit nga dridhja dhe dy LED për identifikimin më të shpejtë të VHF. E pajisur me dorezë praktike dhe ergonomike. Ideale për përdoruesit profesionistë dhe për adhuruesit e detit. Ekran LCD me ndriçim të pasëm, përzgjedhje me fuqi të lartë / të ulët, lundrues dhe plotësisht i papërshkueshëm nga uji. Squelch i rregullueshëm në 11 nivele, butoni Dual / Scan që ju lejon të zgjidhni marrjen e një kanali të programuar ose të skanoni të gjitha kanalet ekzistuese, përzgjedhësin e Kanalit 16 dhe ruajtjen e kanalit. Orë Dual-Tri, kyçja e tastierës, ekrani i fuqisë së sinjalit të transmetimit dhe marrjes, Treguesi i statusit të baterisë. I kompletuar me bateri litium-jon 3.7V-1500 mAh, manual përdorimi italo-anglisht, kapëse rripi, antenë. Funksioni i kursimit të energjisë dhe karikuesi i baterisë 220Vac. Karakteristikat teknike: Frekuenca 156.025-162.000 MHz, Fuqia 6W / 1W, modulimi FM, Impedanca e antenës 50 ohm. Temperatura e funksionimit: -15 ° C + 55 ° C. Dimensionet mm: 140 × 65 × 41. Pesha: 247 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VHF NAVY-015F”

Your email address will not be published. Required fields are marked *