VHF COBRA PORTATILE HH500EU

314.13 

Available on backorder

Description

 5551150

Descrizione

Galleggiante, stagno Ipx7 con funzionalità Microblue Bluetooth, che consente di tenere il telefonino in un posto sicuro ed usare il VHF anche per la gestione delle telefonate in ingresso ed uscita e Rewind Say Again che consente di riascoltare tutte le eventuali chiamate perse. Particolarmente evoluta è la funzione Noise Cancelling che aiuta in modo consistente a sopprimere i rumori di sottofondo e consente così di trasmettere la voce in modo limpido e pulito. Dotato delle caratteristiche peculiari di Cobra Marine quali funzione Burp, il Roger Beep, la Barra di Intensità del segnale ed i toni di chiamata. L’antennino è stato dotato di connettore SMA ed removibile per rendere più agevole lo stivaggio. Funzione tri-wacth (scansione del canale 16 + 2 a scelta), tasto riservato al canale 16 e 9, potenza di trasmissione fino a 6 watt, batteria ricaricabile 1000 mAh. Sono Inclusi nella confezione il carica batterie rapido da tavolo con alimentatore a 220Vac e 12Vdc, presa accendisigari, la cinghietta per il trasporto. Dimensioni antenna esclusa mm. 67x53x121H

Përshkrim

Ipx7 lundrues, i papërshkueshëm nga uji me funksionalitet Bluetooth Microblue, i cili ju lejon të mbani celularin në një vend të sigurt dhe të përdorni VHF gjithashtu për menaxhimin e thirrjeve hyrëse dhe dalëse dhe Rewind Say Again që ju lejon të dëgjoni çdo telefonatë të humbur. Veçanërisht i avancuar është funksioni i anulimit të zhurmës që ndihmon në shtypjen e vazhdueshme të zhurmave të sfondit dhe kështu lejon që zëri të transmetohet në mënyrë të qartë dhe të pastër. Pajisur me veçoritë e veçanta të Cobra Marine si funksioni Burp, Roger Beep, shiriti i fuqisë së sinjalit dhe tonet e ziles. Antena është pajisur me një lidhës SMA të lëvizshëm për ta bërë më të lehtë ruajtjen. Funksioni tri-wacth (skanimi i kanalit 16 + 2 sipas zgjedhjes suaj), çelësi i rezervuar për kanalin 16 dhe 9, fuqia e transmetimit deri në 6 watts, bateri e ringarkueshme 1000 mAh. Të përfshira në paketë janë karikuesi i shpejtë i baterive desktop me furnizim me energji 220Vac dhe 12Vdc, prizë çakmaku, rrip mbajtëse. Dimensionet e antenës përjashtohen mm. 67x53x121H

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VHF COBRA PORTATILE HH500EU”

Your email address will not be published. Required fields are marked *